Hieman positiivisuutta peliin!

Moron!

Kokeillaanpa saako sivustolle kirjoitella asioista positiivisessa hengessä vai ammutaanko heti alas. Mun mielestä Suomi ja kanta hämeen seutu on hieno paikka asustella. Mikä sen hienompaa kuin puhdas ilma, puhdas vesi ja puhtaat uimavedet. Aulanko ja ahvenisto, mistä paljon nyt kirjoitellaan ovat aika paljon muutakin, kun mitä tieltä ohi ajaessa näkyy, valitettavasti kilometri asutuksesta on jo suurelle osalle koskematonta erämaata. Ei muuta kuin samoilemaan lähimetsiin, sieltä löytyy vaikka mitä hienoa, mitä kirjoihin ja kuviin ei ole vielä tallennettu, metsässä ihmisen mieli vapautuu ja mielikuvituskin alkaa laukkaamaan ihan toisella tavalla. Negatiiviset asiat unohtuu ja häipyy mielestä.

Suunnilleen 25v sitten muutin neljän vuoden kaupunki vierailun jälkeen takaisin maaseudun rauhaan, en ole kyllä katunut päivääkään. Maalaispoika on aina maalaispoika, ei luonnolleen mitään voi. Tuntuu jotenkin, että kaupunkilaisia ahdistaa maailman meno enemmän, sinne muutetaan, mutta sitten ei hyväksytä festareita tai muita tapahtumia mitkä sinne kuitenkin kuuluu, en oikein ymmärrä. Asuinpaikalla on iso merkitys myös mielenlaatuun.

Karavaani kulkee, välillä tehdään oikein välillä väärin, mutta niinhän on tehty aina. Kymmenen vuoden päästä maailma on varmaan ihan toisenlainen, haluttiin tai ei, yritetään elellä mukana.

Eletään vaan ihan piruuttaan ilman turhia murheita lauloi Irwinkin jo aikoinaan.

Hyvää viikonloppua ja alkavaa kevättä toivottaapi Timo Ojanen

 

Kommentointi on suljettu.

css.php